Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
10 berichten.
Moniek Moniek uit Brunssum schreef op 17 oktober 2019 om 17:07:
Ollie heeft een heerlijke tijd hier gehad tijdens onze vakantie. Wij kregen ook regelmatig foto's. Ollie zal zeker vaker hierheen gaan tijdens de vakanties! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Anouk Anouk uit Weert schreef op 21 september 2019 om 20:29:
Een super vakantieopvang!! Sjors en Sjimmie hebben drie weken lang genoten van alle aandacht en de super verzorging. Alleen maar positieve woorden! De extra zorg voor Sjimmie ivm zijn oor was voor Michelle geen enkel probleem. Door de tussentijdse updates en fotoโ€™s was het ondanks ons zorgenkindje voor ons een vakantie zonder zorgen ๐Ÿ˜Š!
Karlijn Karlijn schreef op 18 september 2019 om 16:57:
Wat heeft onze Snuffie genoten tijdens zijn verblijfje in het konijnenresort, met heel veel liefde heeft Michelle 10 dagen voor hem gezorgd. Wij zijn MEER DAN tevreden ! Super dikke dankjewel! En zeker tot de volgende keer.
Rianne Rianne schreef op 18 september 2019 om 16:57:
Ruime plaats voor de nijntjes. Ruimtes zien er ook goed verzorgd en schoon uit. Frankie en Meggie werden goed verzorgd. Werden zelfs gekamd en kregen nageltjes geknipt. Bijna iedere dag een update over hoe het gaat en enkele foto's erbij. Heel leuk. Michelle is een leuke en lieve meid wat graag voor de diertjes zorgt!
Vera Zeguers-Habets Vera Zeguers-Habets uit Vlijtingen, Belgiรซ schreef op 24 augustus 2019 om 18:50:
Onze Stip en Hazeltje zijn twee weken bij Michelle gaan logeren. Wat werden ze verwend door Michelle. Ze stuurde regelmatig een update en fotoโ€™s van onze twee heertjes. Ze hadden het heerlijk naar hun zin in hun meer dan ruime verblijf. Michelle is een echte lieverd en een enorme dierenvriend en dat was heel duidelijk te merken. Ze hebben een V.I.R. (Very Important Rabbit) verblijf gehad met luxe verzorging en veel knuffels van Michelle. Heel erg bedankt Michelle!!! Volgende vakantie boeken Stip en Hazeltje alvast bij jou ๐Ÿ‘
Diana Philippens-Dam Diana Philippens-Dam schreef op 16 augustus 2019 om 14:07:
Wat hebben onze Bobo en Bibi het goed gehad bij Michelle! Ze zijn pas sinds begin.mei bij ons en ik had me helemaal niet gerealiseerd dat ik op zoek moest naar opvang voor de zomervakantie...dus vrij kort van te voren contact opgenomen. Er was nog plaats! Ze zaten in een mooie ren met genoeg ruimte en leuke accessoires. Ik kreeg ook regelmatig foto's doorgestuurd... Zo leuk om te zien dat ze het lekker naar hun zin hebben! Michelle bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende vakantie๐Ÿ˜‰
Dionne Hoiting Dionne Hoiting schreef op 26 juni 2019 om 13:03:
Last minute kon ik gelukkig nog mijn 3 konijntjes bij Michelle brengen. Dit was de eerste keer dat ze zijn geweest. We zijn super ontvangen en er stond al een mooi ruime ren voor ze klaar. Ze zijn super verzorgd en daar werd ik door foto's van op de hoogte gehouden! Michelle super bedankt voor de goede zorgen!
Nancy Nancy uit Geleen schreef op 25 juni 2019 om 10:58:
Als er iemand moeite doet voor je konijntje, dan is t wel Michelle. Wij kregen foto's, berichtjes en zelfs super fijn advies over een eventueel dierenarts bezoekje. Dit is geen werk, maar passie voor haar! Dankjewel en wij komen zeer zeker terug!
Bo Arys Bo Arys schreef op 23 juni 2019 om 13:15:
Net thuis van een heel fijn weekendje bij Michelle! Fluffy heeft het zo te zien er heel erg naar zijn zin gehadโ˜บ๏ธMichelle laat ook regelmatig weten hoe het gaat. Ik laat met een heel fijn gevoel Fluffy daar. Dankjewel voor de goede zorgen ons zie je snel terug!
Meyke Stoffels Meyke Stoffels uit Maastricht schreef op 25 mei 2019 om 04:36:
Michelle heeft een hart voor dieren en zorgt heel goed voor ze. Ze houdt je op de hoogte hoe het met ze gaat. Ik laat mijn konijnen met een gerust gevoel achter wanneer ik op vakantie ga.